Smart Bill Gestiune Cloud – tutorial video

Timp citire:

La sfârșitul acestui material video, vei dobândi cunoștințele de care ai nevoie pentru lucrul cu Smart Bill pe partea de contabilitate primară/gestiune. Prima dată vom vedea ce este Smart Bill Cloud și pentru ce este util, ca mai apoi să facem împreună contabilitatea primară la o firmă.

Poate te întrebi ce este Smart Bill Cloud? Sau poate ai auzit că se folosește pentru emiterea de facturi.
Ei, dacă nu ai auzit până acum, au pe lângă facturare o extensie a programului, numită SmartBill Gestiune.
Această extensie este pentru contabilitatea primară.

De ce ai alege Smart Bill Gestiune când sunt pe piață o multitudine de programe de contabilitate primară? Pentru că este CLOUD!

Ce înseamnă CLOUD? Înseamnă că ai acces la program după orice device (pc, telefon, tabletă) alt tău sau terț. Totul e să ai internet și te loghezi cu user și parolă.

Așa că, dacă îți crapă HDD sau arde casa, datele tale sunt în siguranță. Le ai în CLOUD. Dacă nu ai pierdut măcar odată în viață date importante, nu știi cât de benefică poate fi această utilitate.

Programul este intuitiv și ușor de folosit, iar în plus au o echipa de suport disponibilă.

Antreprenorilor le este util programul și datorită faptului că au acces la situația financiară a firmei în timp real. Nu trebuie să aștepte după contabil să le transmită unele informații ce țin de cash-flow și după cum o să vedem, au acces la componența și valoarea stocului în orice moment.

Contabililor le este util programul din mai multe considerente:
1. poți să imporți facturile emise direct din program;
2. notele de recepții, registrul de casă îl iei tot din program, și
3. Cel mai important! Reușești să responsabilizezi administratorul cu privire la contabilitatea primară a firmei lui. Iar pe antreprenor informațiile de contabilitate primară îl interesează mai tare. Vrea să știe ce sold are în casă, cât a cumpărat și cât a vândut din stocul de marfă? Vrea să fie sigur că dacă vine antifrauda este acoperit pe partea de contabilitate primară. Ei, SmartBill Gestiune exact pentru asta este folositor!

Ok, să vedem cum funcționează programul. Încearcă Smart Bill de aici: https://goo.gl/HRBv6e

Dă share dacă ți-a fost de folos și îți mulțumesc pentru asta!

Alte articole…

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *