Eliminarea registrului de bani personali si a bacsisului publicata in Monitorul Oficial

Timp citire:

In data de 06.07.2015, a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 495, Legea 186 prin care se modifica Ordonanta de urgenta 8/2015.

Astfel, incepand cu 9 iulie 2015 (la 3 zile de la data publicarii in Monitorul Oficial, conform Legii 24/2000), se elimina Bacsisul si Registrul de bani personali.

Incepand cu aceasta data bacsisul nu se mai trece pe casa de marca, si nu se mai completeaza sume in Registru de bani personali.

Pana in data de 09.07.2015 bacsisul trebuie trecut separat pe bonul fiscal, se distribuie salariatilor sau ramane societatii, in functie de optiunea fiecarei societati luata in cadrul Regulamentului de ordine interioara. Registrul de bani personali trebuie completat tot pana la aceasta data.

Astfel, pana la data de 8 iulie 2015, inclusiv, aveti urmatoarele obligatii:
• sa emiteti un bon fiscal separat pentru sumele de bani de bani oferite în mod voluntar de client, în plus faţă de contravaloarea bunurilor livrate sau a serviciilor prestate;
• sa completati Registru de bani personali la ora începerii programului de lucru;
• sa aveti un Regulament de Ordine Interioara prin care se precizeaza destinatia bacsisului la locul de instalare a aparatului de marcat electronic fiscal în vederea prezentării acestuia organelor de control.

Dă share dacă ți-a fost de folos și îți mulțumesc pentru asta!

Alte articole…

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *