Prin acest document sunt descriși termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul http://ateliercontabilitate.ro, numit în continuare AtelierContabilitate.ro

Accesul și utilizarea site-ului AtelierContabilitate.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea site-ului presupune acceptarea și respectarea acestora încă de la prima accesare.

Definitii

Utilizator/vizitator

Prin termenul utilizator sau vizitator al acestui site se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa acest site.

Site/blog

Prin termenul de site sau blog se înțelege site-ul găzduit la adresa http://ateliercontabilitate.ro

Scopul blogului

Scopul acestui site este oferirea, cu titlu consultativ – gratuit, de informații și descărcarea de documente, formulare sau fișiere utile.

Toate informațiile prezentate au un caracter general și nu sunt destinate a se adresa condițiilor specifice unei anumite persoane fizice sau juridice. Deși încercăm să furnizăm informații corecte și de actualitate, nu există nici o garanție că aceste informații vor fi corecte la data la care sunt primite sau că vor continua să rămână corecte în viitor.

Nu trebuie să se acționeze pe baza acestor informații fără o asistență profesională competentă în urma unei analize atente a circumstanțelor specifice unei anumite situații de fapt.

Reproducerea informațiilor

Materialele de pe site (fotografii, imagini, text, fișiere,etc.) nu pot fi copiate, reproduse, republicate, descărcate, difuzate sau transmise în vreun fel, cu excepția utilizării lor în scop personal, non-comercial.

Orice altă utilizare necesită permisiunea noastră prealabilă, în scris și postarea unui link către site-ul AtelierContabilitate.ro 

Pentru orice detalii privind drepturile de autor referitoare la informațiile publicate pe acest site, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact disponibil pe pagina de Contact.

Reguli de utilizare a site-ului și a informațiilor publicate pe site

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți și sunteți de acord cu utilizarea site-ului pe propria răspundere.

Site-ul AtelierContabilitate.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru erorile apărute în materialele prezentate  și/sau orice fel de daună sau pagubă ca urmare a utilizării informației publicata pe acest site și nici pentru modul în care un vizitator decide să folosescă în orice fel informația prezentată pe site.

Gratuitatea informației

Informațiile publicate pe AtelierContabilitate.ro pot fi folosite exclusiv în scopuri personale.

Întotdeauna vom încerca să oferim informații corecte, obiective, verificate și provenind din surse autorizate. Totuși, AtelierContabilitate.ro nu poate garanta sau verifica întotdeauna corectitudinea știrilor sau informațiilor publicate pe acest site.

Recomandăm tuturor vizitatorilor sau utilizatorilor să verifice din mai multe surse informațiile publicate pe acest site, mai ales când vine vorba de informații cu caracter juridic, legislativ.

Informația prezentată pe AtelierContabilitate.ro este gratuită și lipsită de orice fel de garanții, directe sau indirecte. Nu suntem răspunzători și nu putem fi trași la răspundere pentru niciun fel de daune survenite în urma utilizării informațiilor publicate pe acest site.

Recomandăm tuturor utilizatorilor să apeleze la o consultanță profesionistă pentru orice decizie luată pe baza sau și pe baza informațiilor publicate pe site-ul AtelierContabilitate.ro, întrucât spectrul informațiilor publicate pe site este unul general, neputându-se aplica unei situații specifice. Pentru aceasta recomandăm apelarea la o consultanță profesionistă competentă.

AtelierContabilitate.ro nu oferă nici o garanție, directă sau indirectă, că:

– informațiile vor îndeplini toate cerințele dumneavoastră;
– rezultatele ce se vor putea obține în urma folosirii informațiilor publicate pe site vor fi corecte sau de încredere.

Utilizatorul/vizitatorul este singura persoană în măsură să decidă dacă utilizează informațiile publicate pe site. Acestea sunt oferite cu titlu gratuit oricărui vizitator sau utilizator, nefiind însă obligatorie în niciun fel utilizarea lor. Informația este oferită doar în scopuri personale, de informare.

Niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de pe site-ul AtelierContabilitate.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garanție, directă sau indirectă, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare.

Revizuirea informațiilor

AtelierContabilitate.ro își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment, ori de câte ori se va considera că acest lucru contribuie la îmbunătățirea calității informațiilor oferite prin intermediul acestui site.

Orice modificare va fi făcută publică pe această pagină și va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.

Nicio modificare nu are caracter retroactiv.

Utilizarea în continuare a facilităților de informare oferite de către AtelierContabilitate.ro reprezintă o confirmare explicită a acceptării tuturor termenilor și condițiilor prezentate mai sus.