Ce servicii îți putem oferi?

firma servicii contabilitate oradea

Contabilitate

Servicii contabilitate în Oradea, București și Timișoara pentru SRL, PFA, ONG, II și IF. Serviciile sunt oferite de experți contabili autorizați CECCAR.

expert contabil oradea

Înființare firmă

Servicii de înființare entitate juridică. Dacă rămâneți la noi cu contabilitatea, înființarea este -50%.

servicii resurse umane oradea

Personal

Calculăm salarii, întocmim state de salarii, contracte de muncă, adeverințe salariați, Revisal, etc.

consultanta online

Consultanță și site

Consultanța privind accesare fonduri europene și guvernamentale. De asemenea putem realiza pentru afacerea ta site web.

Tarife servicii de contabilitate

Tariful de contabilitate îl stabilim în funcţie de numărul documentelor predate în vederea contabilizării, de volumul înregistrărilor contabile şi de necesitatea efectuării contabilităţii primare sau nu (aici pot intra recepţii, bonuri de consum, stoc, etc).

Fiecare pachet include: depunere declaraţii fiscale online, întocmire şi certificare bilanţ contabil, asistenţă prin email şi telefon, tehnici de optimizare fiscală, transmiterea pe email a unui raport privind starea contabilă a firmei şi declaraţiile depuse online, newsletter noutăţi contabile şi fiscale cu impact asupra activităţii tale.

Tarife salarizare

Tariful pentru resurse umane îl stabilim în funcţie de numărul angajaţilor activi şi de nivelul fluctuaţiei de personal. Peste 30 de salariaţi tariful se negociază.

Serviciile de salarizare includ: întocmire contract individual de muncă, acte adiţionale, încetare CIM, înregistrare şi transmitere către ITM a Revisal-ului la nevoie, eliberare adeverinţe de venit pentru salariaţi, întocmire stat de plată în baza pontajului pus la dispoziţie de beneficiar, depunerea declaraţiilor aferente salariaţilor, depunerea dosarului la CASS în vederea recuperării concediilor medicale.

Tarife înființare entitate juridică 

Tariful pentru deschiderea unei firme depinde de natura entităţii juridice dorite. Astel avem onorarii diferite pentru SRL, PFA şi ONG.

Fiecare pachet include: rezervare denumire, tehnoredactarea actului constitutiv, completarea actelor necesare pentru depunere la registrul comerţului, depunerea dosarului complet la registrul comerţului şi ridicarea actelor de înfiinţare.

Termenul pentru înfiinţare firmă este de 3 zile de la depunerea dosarului. Timpul total ar fi undeva pe la 5 zile lucrătoare (aici intră şi pregătirea dosarului în vederea depunerii la ORC).