Firmă de contabilitate certificată ceccar

Servicii de contabilitate profesionale

Firmă de contabilitate oferă servicii de contabilitate în Oradea.
Serviciile de contabilitate pe care le oferim se bazează, în primul rând, pe conexiune interumană și sinceritate, fără a face rabat de la calitate și profesionalism.

Telefon

0754 484 434

Email

info@ateliercontabilitate.ro

Birou

Oradea, B-dul Decebal nr.4

Program

Luni-Vineri:
9:00 – 16:00

Specializările noastre

Ce servicii îți putem oferi?

Clienții vizați sunt SRL, PFA, II, IF și ONG din toate domeniile de activitate: servicii, comerț, transport, producție, construcții. Aflați tarife și onorarii solicitând oferta pe site sau telefonic.

Contabilitate & personal

Servicii contabilitate în Oradea. Serviciile sunt oferite de experți contabili autorizați CECCAR. Calculăm salarii, întocmim state de salarii, contracte de muncă, adeverințe salariați, Revisal, etc.

Înființare firmă

Servicii de înființare entitate juridică: SRL, SRL-D PFA, II. Mențiuni la Registrul Comerțului.

Consultanță & site web

Consultanța privind regim fiscal, accesare fonduri europene și guvernamentale. De asemenea putem realiza pentru afacerea ta site web sau magazin online.

contabilitate Oradea, Atelier Contabilitate Oradea, expert contabil Oradea, cabinet contabilitate Oradea, firma contabilitate Oradea, Birou de contabilitate Oradea, birou contabil Oradea, servicii contabile Oradea, servicii fiscale Oradea, contabilitate pentru firme Oradea, servicii contabilitate