Cine suntem?

Suntem echipa unui birou de contabilitate cu sediul în Oradea, deschis în anul 2016. Colectivul nostru este format din 5 persoane (experți contabili și economiști). 

Scopul AtelierContabilitate.ro este oferirea, cu titlu consultativ – gratuit, de informații și descărcarea de documente, formulare sau fișiere utile.

Suntem interesați de tot ce înseamnă contabilitate, fiscalitate, resurse umane și ne străduim să împărtășim cu voi informațiile noi din domeniul contabilității. Vă invităm să contribuiți la articolele semnalând eventuale erori sau completând informațiile oferite. Site-ul este gândit sub formă de blog pentru a permite interacțiunea.

 

Scopul site-ului

Scopul acestui site este de a face contabilitatea mai accesibilă începătorilor. Fiecare am fost odată la început de drum și știm cât este de greu să înțelegi unele lucruri numai cu baza din facultate.

  • vom face cursuri practice împreună;
  • vom simplifica, cât se poate, noutățile legislative, să poată fi înțelese de oricine;
  • vom clarifica lucrurile care trebuie făcute în fiecare lună la o firma, la ce să fiți atenți;
  • vom corela datele astfel încât să fiți siguri că aveți situații care corespund cu realitatea;
  • vă vom explicăm cum stă treaba cu declarațiile;
  • vom facem monografii contabile împreună;
  • o să învățăm contabilizarea unei firme de la A la Z, cu tot ce trebuie: operare acte, resurse umane, depunere declarații, balanță, situații de sfârșit de lună și în final bilanțul sau declarația 200, dacă vorbim de profesii liberale.

Păstrează legătura

Contabilitatea la început de drum nu a fost niciodată mai ușoară!

După cum îi spune și numele, acest blog vrea să fie un atelier în care se învață „meseria” contabilității.  

Dacă îți place site-ul nu uita să îi dai un like pe facebook și să te înscrii în grupul AtelierContabilitate. Acest grup l-am creat special pentru a ne împrietenii, a pune întrebări, pentru a învăța contabilitate.