Cine sunt?

meze bianca dolores

Numele meu este Meze Bianca Dolores, am absolvit Facultatea de Stiințe Economice Oradea, specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, în anul 2012. Începând cu acel an, am lucrat într-un birou de contabilitate. Din anul 2015 sunt expert contabil și administrez pagina AtelierContabilitate.ro

Sunt interesată de tot ce înseamnă contabilitate, fiscalitate, resurse umane și mă străduiesc să împart cu voi ce știu. Vă invit să contribuiți la articolele semnalând eventuale erori sau completând informațiile oferite. Site-ul este gândit sub formă de blog pentru a permite interacțiunea.

 

Scopul site-ului

Scopul acestui blog este de a face contabilitatea mai accesibilă începătorilor, pentru că fiecare am fost odată la început de drum și știm cât este de greu să înțelegi unele lucruri numai cu baza pusă în facultate.

  • o să facem tot felul de cursuri practice împreună;
  • o să simplificăm, cât se poate, noutățile legislative, să poată fi înțelese de ori și cine;
  • o să clarificăm lucrurile care trebuie făcute în fiecare lună la o firma, la ce să fiți atenți;
  • o să învățam cum să corelam datele astfel încât să fiți siguri că aveți situații care corespund cu realitatea;
  • o să explicăm cum stă treaba cu declarațiile;
  • o să facem monografii contabile împreună;
  • o să învățăm să contabilizăm o firmă de la A la Z, cu tot ce trebuie: operare acte, resurse umane, depus declarații, balanță, situații de sfârșit de lună și în final bilanț, sau dacă vorbim de profesii liberale declarația 200.

Păstrează legătura

Contabilitatea la început de drum nu a fost niciodată mai ușoară!

După cum îi spune și numele, acest blog vrea să fie un atelier în care se învață „meseria” contabilității.  

Dacă îți place site-ul nu uita să îi dai un like pe facebook și să te înscrii în grupul AtelierContabilitate. Acest grup l-am creat special pentru a ne împrietenii, a pune întrebări, pentru a învăța contabilitate.